FILM PAH – ŽIVETI BEZ TERAPIJE

FILM PAH – ŽIVETI BEZ TERAPIJE

Još jedan, malo je reći uspešan projekat, u koji smo uložili ogroman napor i trud, kako bismo ga izveli do kraja. Inspirisani nadom, kao što i samo ime govori, formirali smo fenomenalan tim prijatelja, tim velikih ljudi sa velikim srcem, koji je na pravi način razumeo našu misiji, razumeo našu poruku koju želimo da prenesemo, razumeo našu borbu i želju da svim PH borcima omogućimo bolje sutra.
Ogromnu i neizmernu zahvalnost dugujemo pravim prijateljima, Dušanu koji je u film uneo svoje ogromno znanje i veštinu, Sanji Iliću i grupi Balkanika koja je specijalno za ovu priliku napravila muzički aranžman, naratoru glumcu Aleksandru Srećkoviću – Kuburi, našem članu, prelepoj Anđeli, koja boluje od PAH, kao i Jovici Spajiću, našem ultramaratoncu i pravom svetskom ambasadoru Plućne hipertenzije.
U film smo uneli toliko ljubavi,uneli smo u njega puno poštovanja prema svakome, trudili smo se da napravimo još jedan trag, da ispričamo priču o PH i našu borbu predstavimo na jedan drugačiji i nesvakidašnji način. Po reakcijama koje smo dobili i komentarima koji nam stižu, ne sumnjamo da smo uspeli. Hvala svima na podršci koju dobijamo. Sa svakim novim projektom zajedno rastemo i stičemo nove prijatelje.

Do novih projekata inspirisanim nadom!
Inspired by HOPE team
PH Srbija