PRIČA O DRUGARSTVU i naši drugari 1

PRIČA O DRUGARSTVU i naši drugari 1

Imali smo sjajan dan! Bili smo gosti kod naših fenomenalnih drugara iz OŠ “Ilija Birčanin” u Zemun polju. Pročitali smo zajedno knjigu ” Priča o drugarstvu”.

Razovarali smo o drugarstvu, čuli 100 primera kako su oni i njihovi roditelji, braća i sestre pomogli drugima, čuli smo šta za njih znači biti dobar i iskren drug. Čuli smo od njih i svi zajedno naučili, kako se treba ponašati prema svakom drugu, bez obzira na njegovu različitost. Zahvaljujući knjizi ” Priča o drugarstvu” shvatili su da postoje i oni retki, kojima je potrebna pomoć, ljubav, ali isto tako i dobar prijatelj.
Naučili smo svi mnogo, izlazimo iz njihove škole puni nade i optimizma, jer postoje deca…divna, humana deca!
Zahvaljujemo se razrednoj strarešini odeljenja III1, koja nam je pružila ovu sjajnu mogućnost da steknemo nove prijatelje, koji jesu sada mali, ali već dovoljno veliki da budu pravi drugari!
A iskoristili smo i priliku da Magdaleni poželimo srećan rodjendan! Jer upravo je ona poželela da svoj rodjendan prosalavi zajedno sa nama i svojim drugarima!

Kompaniji Argeta , HVALA na izuzetnom razumevanju i podršci koju su nam pružili, kako bi ovi mali – veliki ljudi dobili potpuno besplatnu knjigu u koju je uloženo izuzetno mnogo truda i meseci posvećenosti.