Sinergija kongres 2022

Sinergija kongres 2022

Poštovani pacijenti i članovi udruženja,

Ovim putem vas obaveštavamo da će se u periodu od 08. do 09. septembra održati Sinergija kongres 2022 u organizaciji akademika Gorana Stankovića koji će tom prilikom prezentovati nove ESC/ERS vodiče za PH pacijente i za lečenje ovog oboljenja, čiji je prvi  autor prof. Stefan Rosenkranz. Sa njim u sesiji će nove vodiče diskutovati prof. Jovan Matijašević, Aleksandar Lazarević i Arsen Ristić.

Program 09. septembar sa početkom u 09.00 časova

09.05-10.00 ESC preporuke iz 2022. godine – plućna hipertenzija kroz slučajeve / 2022 ESC guidelines on pulmonary hypertension: a clinical guide with case discussion

Stephan Rosenkranz (Cologne, DE)
Arsen Ristić (Belgrade, RS), Jovan Matijašević (Novi Sad, RS), Aleksandar Lazarević (Banja Luka, BA)

 

Pozivamo sve članove udruženja, pacijente, da se ovim putem prijave i prisustvuju ovom za nas bitnom kongresu i prezentaciji novih vodiča koji su od izuzetnog značaja za sve pacijente i struku.
Detaljan pregled programa kongresa možete pogledati na sledećem linku: https://sinergy-belgrade.com/programme/

Prijavu nam možete poslati na mejl udruženja office@phserbia.rs ili popunjavanjem kontakt forme na našem sajtu – https://www.phserbia.rs/kontaktirajte-nas/
Molimo vas da tom prilikom navedete svoje lične podate kako bismo najvali veše prisustvo. Ulaz za sve PH pacijente je slobodan!

Srdačno,
Udruženje PH Srbija