KIDS for PH

KIDS for PH

Festival zdravlja – sportski dan


DA USPELI SMO!!!!… Uspeli smo da 200 malih duša izvedemo i zadržimo više od 2 sata napolju, uspeli smo da izmamimo 200 osmeha, 200 poljubaca, 200 prelepih želja a preko 400 razdraganih rukica nam je beskrajno dugo mahalo i pozdravljalo. Energija i radost je ono što nam je svima nedostajalo! Deco, hvala vam!
Još jedan, pa sigurno najlepši dogadjaj koji smo zajedno sa Predškolskom ustanovom Savski venac uz podršku Opštine Svaski venac realizovali, je za nama. Puni lepih uspomena i emocija, nastavićemo našu borbu dalje.

Treći po redu Sportski dan za decu koji smo organzovali, zajedno sa 200 dece i prijateljima udruženja, kojih je ovoga puta na našu radost bilo više nego ikada do sada, protekao je upravo onako kako smo i planirali. Rukovodeći ljudi iz Opštine i vaspitači i fenomenalni animatori iz SARS-a, ali i sportisti inspirisani nadom, kao i naši mali volonteri, dali su nemerljiv doprinos ovako uspšenoj manifestaciji. Bez njih, ovo ne bi izgledalo ovako kako je izgledalo.
Sigurni smo da će slike reći više od bilo koje reči, ali ono to znamo, je to da su danas deca ostala bez daha za PH, a nas ostavili bez reči.
Hvala vama svakome ponaosob što ste bili i ovoga dana sa nama. Vaša podrška nam mnogo znači. Sigurni smo da niste svesni koliko, i možda upravo tu i leži naša snaga!
World Pulmonary Hypertension Day Pulmonary Hypertension Association Europe