NAŠ „ Inspired by HOPE“ TIM KRENUO PUT NAMIBIJE NA NAJTEŽU TRKU NA SVETU

NAŠ „ Inspired by HOPE“ TIM KRENUO PUT NAMIBIJE NA NAJTEŽU TRKU NA SVETU


Četvrtak 26.04. je dan koje će naše udruženje sasvim sigurno dugo pamtiti, naši heroji, naši junaci, naši neustrašivi borci, hrabro, ponosno i sa puno nade, su krenuli na sigurno jedan od najtežih, najizazovnijih i najvažnijih poduhvata u njihovim životima. Ovi hrabri veliki ljudi, velikog srca su odlučili da učestvovanjem baš u ovoj teškoj trci dugoj 250 km, na najteži mogući, ali sasvim sigurno najspektakularniji način , skrenu pažnju u svetu na postojanje jedne retke i teške bolesti kao što je PH.
Želimo im srćen put i lake noge. Bićemo sa njima od njihovog prvog koraka i slaćemo im pozitivnu energiju. Ono što imamo svi zajedničko i što nas ispunjava je NADA.

Inspirisani nadom smo svi zajedno ušli u ovaj neverovatni projekat. Jovica i Marina su odlučili da je baš ova trka, prava trka. Trka koja traži celog coveka, koja iscrpljuje svaki atom snage, trka koju žele da trče zajedno sa nama, jer su razumeli i shvatili kako se oseća osoba sa PH, svakoga dana, svakoga minuta, svakoga sekunda. Disaćemo svi zajedno, borićemo se zajedno za vazduh, za svaki novi udah, borićemo se za svaki korak, metar, kilometar, bićemo u mislima sa njima, borićemo se za nadu, borićemo se za bolje i lepše sutra. Naša srca i naša pluća su sada negde daleko, na putu za Namibiju, na putu nade, na putu da nam vrate veru i dostojantvo, na putu da i nas, učine još ponosnijim, jer znamo ko nas tamo negde daleko predstavlja.
Veliki Jovica i velika Marina! Veliki Inspired by HOPE tim, veliki PH tim Srbija!