FK VOJVODINA I FK PARTIZAN PONOVO UZ PH U PROJEKTU „OSTANI BEZ DAHA ZA PLUĆNU HIPERTENZIJU“

FK VOJVODINA I FK PARTIZAN PONOVO UZ PH U PROJEKTU „OSTANI BEZ DAHA ZA PLUĆNU HIPERTENZIJU“


Po drugi put smo imali veliku čast da budemo gosti „STARE DAME“. Rukovodstvo FK Vojvodine je prepoznalo naš trud, kao i izuzetnu važnost da i u okviru ove, velike utakmice, ukažu i pomognu nam da skrenemo pažnju na ovu retku i tešku bolest. Sad već tradicionalno, po drugi put smo imali nestvranu priliku, da uz odličnu organizaciju i razumevanje ljudi koji vode ovaj klub, igrači obe ekipe i sudije izađu na teren pred početak utakmice u našim majcama.

Takođe ogromnu zahvalnost dugujemo i FK Partizan koji je bez pogovora podržao našu borbu i stavio svoje veliko ime i tim, nama na raspolaganje i učestvovao u ovom velikom globalnom humanutarnom projektu “Ostani bez daha za Plucnu hipertenziju” u okviru Svetskog dana plućne hipertenzije.
Na stadionu Vojvodine smo se osećali fenomenalno. Pažnju koju su nam ukazali i razumevanje za sve ovo što radimo, je neprocenjiva.
Hvala „Staroj dami“, želimo vam još mnogo uspeha i dobrih rezultata, koje sasvim sigurno, neće izostati, jer život ceni i nagrađuje ljude, a vi ste se pokazali kao veliki i pravi ljudi.


PH SRBIJA