PLUĆNA HIPERTENZIJA – VELIKI REGIONALNI SAMIT, NOVI SAD, SRBIJA od 24 – 26. oktobra 2019

PLUĆNA HIPERTENZIJA – VELIKI REGIONALNI SAMIT, NOVI SAD, SRBIJA od 24 – 26. oktobra 2019

PLUĆNA HIPERTENZIJA – VELIKI REGIONALNI SAMIT, NOVI SAD, SRBIJA od 24 – 26. oktobra 2019,u Velikoj pozorišnoj sali NIS-ove zgrade, ul Narodnog Fronta 12, Novi Sad 21.000

POZIV PH PACIJENTIMA IZ REGIONA

U Novom Sadu u organizaciji Instituta za Plućne bolesti Vojvodine Sremska Kamenica, će se od 24 – 26. 10. 2019. održati do sada najveći regionalni samit posvećen Plućnoj hipertenziji.

Uz Nazzarena Galiea, sigurno jednog od najvećih svetskih stručnjaka iz oblasti Plućne hipertenzije i jednog od tvoraca Evropskog vodiča za dijagnostikovanje i lečenje PH na osnovu kojeg se dijagnostikuju i leče gotovo svi PH pacijenti širom sveta, učestvovaće i najeminentniji doktori koji se bave plućnom hipertenzijom kako iz Srbije, tako i iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Italije, Velike Britanije, Nemačke…

Sjajna, jedinstvena prilika, da svako, bilo da dolazi iz struke, ili kao osoba sa PH ili njihova rodbina ili pratioci, čuju iz prve ruke, dokle se stiglo u dijagnostici i sa terapijama, šta kaže nauka, šta kažu najnovija istraživanja, kao i kakva je perspektiva pacijenata pre svega u regionu…

Regionalni samit u Novom sadu je sigurno jedan od najvećih događaja ove godine u Evropi kada je u pitanju Plućna hipertenzija.

Predavanja su podeljena u 3 dana. Učešće je besplatno i svako ko želi može doći i izabrati dan, temu i vreme onoga što želi da čuje. To je ujedno i jedinstvena prilika, da se sretnemo i bolje upoznamo ljude koji se brinu o nama, da osobe sa PH između sebe razmene iskustva i steknu nova znanja…

Prvi dan je četvrtak 24.10 i taj dan koji je posvećen pacijentima. Predavanje koje će se održati će biti na temu „Perspektiva PAH pacijenta“ i predviđeno je da na njemu aktivno učestvuju i pacijenti iz regiona.

Pozivamo sve osobe sa PH iz regiona, njihovu rodbinu i njihove negovatelje, da se odazovu ovom pozivu i prisustvuju na jednom ovakvom izuzetno značajnom skupu. Vaše znanje je vaša moć. Znanje dobijate upravo i isključivo na ovakvim predavanjima.

Mi kao članovi udruženja, vrlo često odlazimo u inostranstvo, pa i na druge kontinante, uz ogromna finansijska davanja, ne bili smo slušali ovakva predavanja…, sada svi imamo sorgomnu sreću i vrlo retku priliku, da na predavanje možemo otići u Novi Sad.

Svi koji ste zainteresovani da prisustvujete, nije neophodna posebna prijava jer je učešće besplatno, program možete videti na našem saju na linku PROGRAM – PAH SAMIT 2019, a možete nas kontaktirati putem e-maila: officephserbia@gmail.com, naše FB strane https://www.facebook.com/plucnahipertenzija/ ili kontaktirati preko msn poruke ili Vibera i dobiti pomoć i sve neophodne informacije vezane za sam samit.

Možete kontaktirati i Mirka Glavinića na broj +381 60 333 8 342

Plućna hipertenzija Srbija