TRKA NADE 2020.

TRKA NADE 2020.

TRKA NADE

Poštovani i dragi naši,
Pred nama je drugo izdanje TRKA NADE. Posle prošlogodišnje trke, i zaista bezbroj divnih komentara od učesnika, gde je učestvovalo više od 150 porodica sa decom na stazi od 3.7 km i više od 200 trkača na stazi od 7 km, sa ukupno više od 500 učesnika, odlučili smo se da ponovimo sve ono što je bilo dobro i da na to dodamo nove sadržaje ????.
Zahvaljujući upravo vama, koji ste došli, koji ste podržali čitavu manifestaciju, naše udruženje je nastavilo da živi.
Kao i prošle godine, apsolutno, sav prihod sa TRKE NADE će biti uplaćen udruženju pacijenata Plućna hipertenzija Srbija. Tako će biti i ove!
Obezbedili smo za sve učesnike bogate Startne pakete, osveženje, voće, sokove i ručak u prirodi nakon trke.
Obaveštenje! Prijave se isključivo vrše preko linka. Molimo vas da budete strpljivi i da za sve one koji nisu registrovani na sajtu trka.rs to prvo urade kako bi mogli da se uredno i bez ikakvih problema prijave na događaj.
Prijave na link:
Organizator : Plućna hipertenzija Srbije i Inspired by HOPE tim
Detalji:
Mesto dešavanja: Beograd- Košutnjak
Datum: 09.05.2019. vreme 10.30 – 14h
3 trke u prirodi:
Programom je predviđeno da čitava manifestacija ima humanitarni karakter. Kompletan prihod koji se bude sakupio na događaju će biti uplaćen udruženju pacijenata ”Plućna hipertenzija Srbija – PH Srbija” radi ostvarivanja ciljeva udruženja. Inače, TRKA NADE koja se održala prošle godine, dobila je Nagradu kao najbolje realizovan projekat u Evropi u cilju podizanja svesti o Plućnoj hipertenziji! Hvala svima koji su učestvovali i tome doprineli. Nadamo se da će nas ove godine biti još više!
PORODIČNA TRKA – Trail – Porodična trka u prirodi (promocija porodičnih vrednosti). Start u 12h! Košutnjak, Beograd ( Kod Trim staze)
Ne postoji vremenski limit za završetak trke. Dužina staze je 3.7 km (jedan krug) Staza 100 % prolazi kroz šumu (kroz pluća Beograda) i kreće se jasno obeleženom i sigurnom stazom. Okvirno vreme da se staza pređe je 35 – 45 min.
• Pravo učestvovanja imaju: porodice sa decom, ili roditelj/staratelj/rođak sa detetom ili decom, ili suprug i supruga ili brat i sestra ili momak i devojka, drug i drugarica, komšija i komšinica, kolega i koleginica..
• Vreme na trci se ne meri, može se trčati ili hodati, koliko ko može, ali je važno, da svi oni koji krenu zajedno, moraju zajedno i proći kroz cilj! Nije važno ko je prvi, važno je da trku prođu zajedno i tek tada osvajaju medalje.

TIMSKA TRKA – Trail – Timska trka u prirodi ( promocija zajednice). Start u 12h! Košutnjak, Beograd ( Kod Trim staze)
Ne postoji vremenski limit. Dužina staze je 6 km i 100% prolazi kroz šumu, kreće se šumskom, jasno obeleženom i sigurnom stazom. Okvirno vreme potrebno da se staza pređe je oko 1h-1:30h
• Pravo učestvovanja imaju: timovi. Tim mora biti sastavljen od najmanje 2 člana! Tim može biti sačinjen od zaposlenih u okviru kompanije, ili sastavljen od prijatelja, ili trkački tim, ili tim doktora, pravnika… ????…svaki tim mora da ima minimum 2 člana, nije postavljena gornja granica koliko tim može da ima članova!. Biće povezani jedni za drugog i moraju stići zajedno na cilj! Tek tada osvajaju medalju!.
Promocija zajedništva, prijateljstva, izdržljivosti, drugarstva, tradicije.
• Vreme na trci se ne meri! Može se trčati ili hodati, koliko ko može, ali je važno, da svi oni koji krenu zajedno, moraju zajedno i proći kroz cilj! Nije važno ko je prvi, važno je da trku prođu i završe zajedno!

“Kao malo vode na dlanu” – ZA DECU! Trka sa preprekama u prirodi, namenjena deci do 10 god. Start u 13h! Košutnjak, Beograd ( Kod Trim staze)
Okvirno vreme potrebno da bi se ova trka prešla je oko 20 minuta
• Propozicije: Na trci imaju pravo da učestvuju otac/mama/rođak/staratelj, sa detetom uzrasta do 10 godina! Svi koji se prijave na PORODIČNU TRKU, i ispunjavaju starosni uslov, BESPLATNO mogu učestvovati i na ovoj trci! Obavezna prijava za TRKU KAO MALO VODE NA DLANU!
Otac/mama/rođak/staratelj će na početku trke dobiti punu čašu vode, koju će morati da nosi tokom cele trke. Kada se trka završi, daće svom detetu da popije ono što je u čaši ostalo. Staza ima oblik “osmice” – simbol beskonačnosti, “kao malo vode na dlanu”, odnosno važnost maksimalnoj posvećenosti i usresređenosti ka svojoj deci.
Svi koji se prijave i uplate startninu na vreme za PORODIČNU TRKU i ispunjavaju starosni uslov deteta (do 10 godina), BESPLATNO mogu učestvovati i na ovoj trci! Obavezna prijava za trku KAO MALO VODE NA DLANU.

U toku same manifestacije održaće se i programi iz Edukacije o prirodi, Đubretiringa, Mini sajma knjiga… Svi su DOBRODOŠLI!
S obzirom da je čitava manifestacija humanitarnog karaktera, i da će se sav prihod uplatiti udruženju pacijenata ”Plućna hipertenzija Srbija”, obezbedili smo za prvih 300 prijavljenih, posebne Humanitarne Startne pakete NADE.
Humanitarni Startni paket uključuje:
– Aktivnu univerzalnu dry fit trkačku PH majicu (za TIMSKU TRKU)
– Univerzalnu PH majicu (za PORODIČNU TRKU)
– Startni broj,
– Finišersku medalju (prvih 300 prijavljenih),
– Diplomu (za decu do 14 godina),
– Pokloni sponzora…
Pre, za vreme i nakon trke obezbeđeno je:
– Osveženje na stazi i nakon trke, voda, voće, grickalice slane i slatke…,
– Prostorije (šatori) za presvlačenje i odlaganje garderobe,
– ručak u prirodi
– info i brošure (flajere), učestvovanje na trkama, na tribinama, edukaciji, mini sajmu knjiga, đubretiringu…
– Info pult
Za sve učesnike sa Humanitarnim startnim paketom, koji završe bilo koju od 3 trke obezbeđene su i unikatne Medalje i Diplome, a za najmnogobrojniju kao i za najsimpatičniju porodicu i tim, kao i za tim koji sakupi najviše đubreta, obezbeđeni su pehari!
Prijava za trku je OBAVEZNA putem linka:
TRKA NADE 2020.

Humanitarni Startni paket se dobija uz uplatu kotizacije od 1.500 dinara. Kompletan iznos od Humantarnih startnih paketa, će biti uplaćen direktno Udruženju pacijenata Plućna hipertenzija Srbija, kao pomoć Udruženju. Plaća se uplatnicom u Pošti, Banci ili on line, najkasnije 9 dana pre trke, odnosno do 30.04.2020. god.
OBAVEZNO učešće u univerzalnoj PH majci koja se dobija u okviru startnog paketa!!!
Za decu ispod 10 godina u pratnji roditelja/staratelja/rođaka koji su uplatili Humanitarni Startni paket, Startni paket – BESPLATAN + knjiga iznenađenja 🙂 !
Obavezno je potrebno popuniti prijavu za svakog člana, uključujući i decu!
Preuzimanje Startnih paketa na dan trke 09.05 u periodu od 9:30h do 11:30!

http://www.phserbia.rs/ .
Info na e-mail:
officephserbia@gmail.com
ili na telefon : 060 333 8 342 Mirko