Inspired By HOPE tim jači uz podršku GO ACTIVE

Inspired By HOPE tim jači uz podršku GO ACTIVE


Inspired by HOPE team, dobio je još jednog prijatelja, još jednog člana porodice, još jednog člana našeg tima, kompaniju Djak i brend Go Active. Na nedavno održanoj promociji Isnpired by HOPE tima u novootvorenoj fenomenalnoj prodavnici sportske opreme u Tržnom centru Rajićeva GO ACTIVE predstavili smo još jedan projekat inspirisan nadom za 2018 god. Pokušaćemo da formiramo tim sjajnih sportista koji će u narednoj godini zajedno istrčati najznačajnije polumaratonske i maratonske trke u Srbiji i regionu, u posebno dizajniranoj opremi, kako bi skrenuli pažnju na postojanje jedne retke i teške bolesti – plućne hipertenzije, od koje oboljevaju uglavnom mlade osobe.

Koristimo ove možda i najteže sportske discipline kako bismo podigli svest o PH i ukazali na značaj uspostavljanja što ranije dijagnoze koja je ključna u preživljavanju osoba obolelih od PH.
GO ACITIVE i kompanija Đak, izuzetno društveno-odgovorne kompanije, propoznaju izuzetnu važnost jednog ovakvog projekta i u okviru svojih mogućnosti će nam pomoći da postanemo još vidljiviji I da snažnije i motivisanije trčimo trke naših života.

Na zaista impresivnoj promociji projekta gde se okupio veoma veliki broj ljudi, uspešno smo predstavili našu misiju i iskoristili priliku da sve prisutne bliže informišemo o PH i o daljim planovima našeg tima.

“Go Active je koncept osmišljen da spaja ljude i da promoviše sport i zdrav život. Zbog toga smo se danas i okupili kako bi promovisali jedan projekat koji spaja sve to i još ima plemenit cilj – boriti se za živote mladih ljudi. Posebno smo ponosni što će Đak Sport i Go Active biti podrška Inspired by HOPE tima, momaka i devojka koji će svojim sportskim učešćem pokušati da skrenu pažnju na jednu retku bolest koju karakteriše velika borba za dah, upravo onakava kakvu sami trkači doživljavaju na stazi. U svakom sportu je timski rad ključan i nadamo se da će se pored Go Active, timu Inspired by HOPE prikljčiti i drugi partneri jer što nas je više, naš tim ima više šanse da pobedi, odnosno pošalje pravu poruku.” – izjavio je izvršni direktor Đak Sporta Predrag Tripković.

Inspired by HOPE team